Kladdkaka gluten/laktosfri
Blev super sötsugen idag så bestämde mig för att testa något nytt!
Saftig och god!

Kladdkaka laktos och gluten fri

Ingredienser:
•2dl mandelmjöl
•2-4msk honung ( beroende på hur sött du vill ha den, jag hade 2st)
•1kork vanilj arom ( liten flaska) ca 1/2tsk)
2msk kakao
100g smält laktosfritt smör
2 ägg
Tillagning: 175* mitt i ugn 10-12min
1. Blanda mandelmjöl och kakao.
2. Smält smöret.
3. Blanda i alla ingredienserna i det torra och rör om ordentligt så allt blir en jämn smet.
4. Häll i allt i en smörad form. Smaka gärna om den är tillräckligt söt om inte tillsätt mer honung. Sen in i ugnen!
Servering:
Jag valde att servera kakan med laktosfri kvarg och banan det passade fint ihop! Laktosfri grädde fungerar oxå bra. 
