Fröknäcke
Supergoda knäckebröd som jag både har till frukost och tilltugg. Godare än chips 😉 min åsikt! 
Både gluten och laktosfritt

(På bilden har jag gjort en skinksallad till skriver längst ned lite mer info om den)
Ingredienser:
2dl majsmjöl
2dl solroskärnor
1dl sesamfrön
0,5dl linfrön
0,5tsk salt
0,5dl rapsolja
2,5dl kokande vatten
Flingsalt
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150grader
2.lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt
3. Rör ihop de torra ingredienserna
4. Häll i oljan och sedan det kokande vattnet. Blanda väl
5. Bre ut smeten på bakplåtspapperet och förskär i så stora rutor bröd du vill ha.
6. Strö över lite flingsalt!
7. In i ugnen 150 grader i ca 1 timme brödet ska vara helt torrt!
Skinksallad!
Har inga exakta mått men på ett ungefär ta vad du själv tycker verkar bra!
1 burk 250g keso
1 burk avskölda kidneybönor
1 förpackning strimlad skinka
1 gul paprika
1/2 gurka
Ca 20 gröna vindruvor
Purjolök
Och tomat vid sidan om.
Riktigt gott! Salt och peppar efter smak!
Kommer göra det fler gånger så kommer möjligtvis ett bättre recept